• Kas notiek?
  • Mācītāja uzruna
  • Pieslēgties
Rīgas Sv. Jāņa baznīca - Žēlastība jums un miers, no DIEVA mūsu Tēva, un Kunga Jēzus Kristus
  • Sākumlapa
  • Diskusijas
  • Publikācijas
    • Jaunumi
    • Bibliotēka
    • Draudzes avīze
    • Meklēsim Rakstos
  • Svētrunas
    • Juris Zariņš
    • Ingus Dauksts
  • Mārtiņš Luters
    • 95 tēzes
    • Mazais Katehisms
    • Mazā katehisma skaidrojums
    • Lielais Katehisms
    • Augsburgas ticības apliecība
    • Augsburgas ticības apliecība (rus)
    • M.Lutera Dzīve un kalpošana
    • Svēto Rakstu apceres katrai dienai
  • Dienasgrāmatas
  • Galerijas
  • Par mums
    • Kontakti
    • Mācītāja uzruna
    • Kas notiek?
    • Kā uzzināt?
    • Ziedojumi
    • Atbalsta fonds
    • Kanceleja un mācītāji
    • Kalendārs
    • Vēsture
Sākumlapa » Forums » Draudzei

Baraks Huseins Obama Caur Bibeles koda acīm. —  (5 posts) (3 voices)

• Aizsāka 1karlis 5 mēneši atpakaļ
  • Pēdējā atbilde no 1karlis

Birkas:

• Baraks Huseins Obama
  • Beigu laiki
  • Bībeles kods
  1. 1karlis
    Biedrs

Man interesē mācītāju komentārs par šo vietni:

http://www.biblecodesplus.com/

un šo rakstu par Baraku Huseinu Obamu:

http://www.biblecodesplus.com/bo.html

K.B.

19.12.2011 - 09:07 #
  2. juris
    Mācītājs

Kārli, nevarēšu Tev palīdzēt, jo nelasu tajā valodā. Bet jau uzskatot, redzu, ka tie ir viltus sludinātāji, man liekas, ka arī tu to uzreiz saproti, tāpēc nezinu kādēļ par to jautā mūsu mājas lapā? Neiesaku iedziļināties tādās lietās, kuras tu nesaproti un kas nav skaidras. Mums ir evaņģēlijs, ir Bībeles stundas un visdažādākās mācību iespējas, tās arī vajag vispirms izmantot. Un saprotamus internetresursus.

20.12.2011 - 19:50 #
  3. 1karlis
    Biedrs

Man bija tā, kad uzzināju, ka Bībelei ir savs kods, kas tiek pierādīts, kaut vai ar Jēzus ģenealoģiju, ka katram Senebreju Vārdam Jēzus ģenealoģijā sākot no Ādama, beidzot ar Jēzu visiem vārdiem ejot cauri iznāk evaņģēlijs tikai paslēpts. Jo Kad to kodu atkodē vienkārši apvieno Ebreju burtus bez atstarpes, tad sāk kādā noteiktā vietā, kaut vai izmantojot Senebreju/Ebreju Bībeli un skaita vienādus burtus turp vai atpakaļ. Par to runā daudz, to, kas to atklāja matemātiķi - jūdi vieni no ASV un Israelas gaišākajām galvām matemātikā. Tagad to visu salika datorprogrammā un padarīja visiem pieejamu. Cits jūdu skolotājs lūdz Dievu un tad meklē Bībelē kādus vēstījumus un norādes vai par konkrētu cilvēku vai datumu. - Es Kārli arī atradu iztulkotu ivritā, bet uzvārdu nevarēju atrast. Bet tad apstājos jo programma nebija iegūta legāli, tāpēc arī tāds jautājums. Tie vīri atzīst, ka meklēt savas nāves dienu un zīlēt ar Bībeles kodu aizliegts. Vairāk var skatīt zem "Bible code" atslēgas vārdiem http://www.youtube.com piem šeit: http://youtu.be/9eYsE54XEQk var uzzināt vairāk. Arī Chuk Misler skaidro šo lietu savos sprediķos. Bet paliek jautājums kam ticēt un kam nē. Skaidrs ir viens, Ka evaņģēlija skaidrā vēsts paliks līdz laiku beigām, uz Bībeles stundām gribētu nākt - pagaidām nesanāk, ceru ka turpmāk sanāks, bet ir tik daudz aktivitāšu kur piedalīties, ka 2 dienas man ir brīvas nedēļā 1d un 4d, nezinu cik ilgi tas tā būs. Viens ir studēt Bībeli, cits dzīvot pēc studētā Vārda - Kā Jēzus saka "Namu celt uz klints - Jēzus - un Viņa mācības". Man īsti nav skaidrs, kura mācība ir mūsu draudzē ja tēma ir par Atklāsmes grāmatas pravietojumiem par laiku beigām. Lai gan bija Bībeles stundas es tiku tikai uz dažām, zinu, ka vienai māsai bija audio ieraksti, bet nezinu kurai un kā viņu sauc. Man ir tikai dažas nodaļas. Būtu es nācis uz visām, tad man būtu skaidrāks. Bet tagad vados pēc rakstiem un Svētā Gara ietekmi uz sirdsapziņu. Protams skaidrs ir viens, ka tajā garīgajā sfērā darbojas arī sliktie spēki un jauc mūsu domas un piesārņo, tā pat, kā arī tas pats youtube ir pilns gan ar derīgām, gan nederīgām lietām. Mums ir teikts: "Viss, jums ir atļauts, bet ne viss der", un: "... to, kas ir labs to paturiet." Vienkārši Dievs mūs sargā, to apzinoties mums, jācenšas nekārdināt viņu darot to, kas nav labs un mums neder. Svētums ar nesvētumu neiet kopā, Viņš tā, kā paiet malā, ja darām, to kas Viņu apbēdina. vienkārši ir jāvētī auzas no pelavām. ceru, ka neievedīšu nevienu auzu laukā ar šo komentāru.
    Tāpēc arī publicēju šo rakstu, jo gribēju zināt draudzes ganu viedokli, piedodiet, ja tas neatbilst http://janabaznica.lv lapas standartiem.

BK

19.01.2012 - 20:34 #
  4. minx
    Biedrs

Kārli, lasīju 2. rakstu, man pietrūkst atsauču uz rakstiem, labākajā gadījumā viņi citē, bet es diemžēl neatceros katru teikumu Bībelē... Vēl man ir jautākjums, kur Bībele kaut kur paskaidro šāda koda esamību? Vai ir pamatojams, ka tieši tas no zīmē to un neko citu??
    Pievienojos Jurim, nelieto to, kas nav saptotams. Neatkarīgi no koda esamības vai nē, pestīšana ir Kristū un kvalitatīve dzīve iespējama arī bez tā. Reizēm ko tādu lasot nāk prātā krievu teicies: "ot žira besitsa", ja ir pārāk daudz laika bezdarbībai, tad nereti izdomā visādus brīnumus Vai koda meklēšanas vietā nebūtu vērtīgāk apcerēt izlasīto sturu? Mēs esam Jaunajā Derībā, esam brīvi no Vecās Derības skaitļiem un ierobežojumiem, cik dūjās jāupurē šādam grēkam un ck jērus šādam, cik dienas jāšķīstās, kā pareizi jāmazgājas utt. Var jau būt, ka es pārāk vienkāršoju iezpratni par Dievu un komunikāciju ar Viņu, bet man liekas, ja man tiešām vajadzēs zināt precīzi kādu datumu, notikumu nākotnē, viņš mani par to pavēstīs arī bez koda palīdzības.

18.02.2012 - 14:04 #
  5. 1karlis
    Biedrs

Paldies par atbildi.

9.03.2012 - 11:43 #

RSS barotne šai tēmai

Atbildēt

Jums jāpiesakās, lai publicētu ierakstus.

Rīgas Sv. Jāņa evaņģēliski luteriskā draudze
Jāņa ielā 7, Rīga, LV 1050, Tālrunis: 67224028
janabaznica@gmail.com

Dievkalpojumi
Trešdienās 18.30
Svētdienās 10.00

Forums - Jo, kur divi vai trīs ir sapulcējušies Manā Vārdā, tur Es esmu viņu vidū.

© 2006 - 2012 Forums