piedalos!
Baznīcas dienas 2009 — (68 posts) (17 voices)
-
17.07.2009 - 08:47 #
-
paliek jautājums par tikšanu uz turieni.. kur jāpulcējas un cikos?
17.07.2009 - 09:08 # -
Sīkāku informāciju par izbraukšanu ( ja nav savs transports un negribas spiesties autobusā) var izlasīt LELB mājas lapā Baznicas dienas tuvojas .
Uz tikšanos Baznīcas dienās!17.07.2009 - 15:11 # -
Varbūt kāds zina par ēdināšanu BD. Saklausījos, ka pagājušajās BD esot bijušas ļoti lielas rindas, principā gandrīz neiespējami izstāvēt, tad nu gribu zināt, vai ir jārēķinās, ka kaut kur citur nāksies iet/braukt ēst, vai tomēr tas būs noorganizēts godam?
Un vēl jautājums par auto - vai tur būs, kur novietot iespējami tuvu, vai tas vispār būtu iespējams, pie tādām masām cilvēku.17.07.2009 - 18:38 # -
Laikam jau nu būs jāpaļaujas, ka viss labi nokārtosies un jābrauc. Jo kas gan var pateikt, kura pēc skaita tu iebrauksi, utt. Ja ir kādas īpašas vajadzības, tad tās aizbraucot štābā ir jāsaka un tad rīkosies pēc iespējām.
Tas pats attiecas uz ēšanu, mēs jau šajos laikos vispār nekur nekādās rindās nestāvam! Ticiet man, tās nav rindas, un ja nu tur pēkšņi ir jāstāv, tad " tas ir kas neiespējams"! Ņem grāmatu un lasi, vai aizņem rindu un pasēdi, gan jau kaut kā tiksi galā.17.07.2009 - 19:58 # -
Par mašīnu novietošanu nemāku teikt, jo Valmiera jau samērā liela pilsēta, Alūksnē nebija problēmu, jo uz Salas visiem pietika vietas. Ja nakšnošana sbūs skolās, tad gan jau kaut kur tuvumā atradīsies vieta nolikt, pie pašām durvīm jau noteikti nē.
Mums gan ēdināšana pagājušajās BD nekādas problēmas neradīja. Ilgi bija jāstāv rindā pirmajā vakarā, jo tad visi organizēti pēc dievkalpojuma devās uz Salu vakariņās, bet par pārējām reizēm to nevaru teikt. Protams, rindiņā bija jāpastāv un neviens neko klāt nenesa, ja nu vienīgi no pašu kompānijas. Viss jau atkarīgs kā katrs cilvēks uzņem dažas neērtības. Nu vienu rītu tieši brokastu laikā sākās lietus, bet tāpēc nepalikām bez brokastīm. Ja priecāsimies un pateiksimies par visu to, ko Dievs mums dod, tad arī dažam labam netik pierastais ēdiens (kā biezputra) būs pietiekoši gards un baudāms. Un tad vēl Valmierā ir kafejnīcas un ēstuves, kuru saimnieki tikai priecāsies par apmeklētājiem.18.07.2009 - 04:35 # -
Protams, protams, ka viss buus labi, un ar visu tiksim galaa. Sorry, ja mans teksts izklausiijaas kaa zheeloshanaas, es taa nemaz nebiju domaajusi. Tik saklausiijos visu ko. Un veel, es buushu ar beernu, kas uzliek zinaamus ierobezhojumus, kaa , piemeeram, neveeleeshanaas ilgi staaveet rindaa, bet tas viss ir siikums, galvenais ir buut tur, un sludinaat Dievu.
18.07.2009 - 08:08 # -
Protams, ka viss būs labi, un atceries, ka būsi savu ticības brāļu un māsu vidū, tas visas problēmas atrisinās, gan jau kāds būs blakus, kas palīdzēs arī ēdienu bērnam pienest vai palaidīs bez rindas, lai mazajam vieglāka gaidīšana.:D
Un vēl draudzīgs atgādinājums auto braucējiem un kājāmgājējiem: Valmierieši ir pieraduši, ka masīnas palaiž gājējus uz pārejām.To es no savas pieredze, jo ciemošanās reizēs esmu dabūjusi aizrādījumus, ka te jau nav Rīga un var doši iet.18.07.2009 - 09:31 # -
Štrunts par rindu... Padomā, ja kopā pulcējas tik daudz ļaužu, tad pūļi, drūzmēšanās un arī rindas nekur neizpaliks. Bet, ja to pašu parēķina ieguvumos.... Skaidrs, kurš svaru kauss smagāks.
Rinda ir arī labs pacietības un pazemības treniņš.Gan jau ar bērnu palaidīs pa priekšu, bet arī viņam ir vērtīgi pamazām mācīties, ka ne vienmēr viss notiek uzreiz un mirklī. (Bērņuka vecums gan šajā mācībā arī jāņem vērā).
19.07.2009 - 06:24 # -
AR VILCIENU UZ BAZNĪCAS DIENĀM
Tiem Baznīcas Dienu dalībniekiem, kuri nokļūšanai Valmierā vēlas izmantot kopīgo Baznīcas Dienu vilcienu, šāda iespēja tiks piedāvāta sadarbībā ar A/S „Pasažieru vilciens”. Regulārajam Rīga – Valmiera vilcienam, kurš aties 24. jūlijā no Rīgas stacijas pl. 10.42, būs pievienoti papildus vagoni īpaši Baznīcas Dienu dalībniekiem. Jāņem vērā, ka: * vilciena biļetes braukšanai uz Baznīcas Dienām nav jāiegādājas Dzelzceļa kasēs, bet gan pašā vilcienā no BD brīvprātīgajiem; * BD dalībniekiem būs pazemināta braukšanas maksa – 2 Ls vienā virzienā; * vilciens piektdien, 24. jūlijā aties no Rīgas stacijas pl. 10.42, no 1. perona 11. ceļa; * uz perona BD dalībniekus sagaidīs brīvprātīgie, kas norādīs, kuri vagoni ir paredzēti braucējiem uz Baznīcas Dienām; * brauciena laikā BD dalībnieki saņems dalībnieku aproces, kā arī varēs iepazīties ar tuvāku informāciju par plānotajiem pasākumiem Baznīcas Dienās Valmierā; * Valmierā no dzelzceļa stacijas līdz dalībnieku reģistrācijas vietai pie Sv. Sīmaņa baznīcas dalībniekus nogādās autobuss.26. jūlijā pēc Baznīcas Dienu noslēguma vilciens ar papildus vagoniem Baznīcas Dienu dalībniekiem izbrauks no Valmieras uz Rīgu pl. 18.22, Rīgā vilciens pienāks pl. 20.39. Ja kādam no Baznīcas Dienu dalībniekiem Rīgā ir jānokļūst ātrāk, tad jādodas ar kādu no iepriekšējiem vilcieniem vai autobusiem individuāli.19.07.2009 - 06:29 # -
Kā brīvprātīgie kalpotāji zinās, ka tiešām esmu Baznīcas dienu dalībnieks, ja jau izdalīs dalibnieku aproces un arī maksa par braucienu mazāka? Pagājušo reizi mums jau laikus bija dalibnieka, karte ar kuru reģistrējāmies.
19.07.2009 - 12:19 # -
Ja nu tāds jautājums radies, tad tas jāskaidro Ievai, bet es domāju, ka jums tak katram uz pieres bus rakstits , kas jus tadi esat, un somas, Bibele, jā, varetu prasit, lai uzrada Bibeliti, kaut Jauno Deribu un tad pardot bileti.
Gan jau tiks kartiba, uz vagoniem varbut bus kads uraksts utml, citi nekaps iekša , jo prasis Ticibas apliecibu Tevreizi un Bauslus.19.07.2009 - 13:03 # -
He
Tas gan buutu jauki, ja prasiitu katram pie iekaapshanas noskaitiit Teevreizi
20.07.2009 - 08:59 # -
Uz šo jautājumu Ieva nemācēs atbildēt. Iespējams, ka darbosies minētais pieres faktors vai arī godprāts. Gan jau organizatori par visu ir padomājuši.
20.07.2009 - 09:11 # -
Šitā gatavošanās un rosīšanās izklausās tik forši! Nedaudz atgādina to reizi pirms 9 gadiem, kad aizdevos uz Tezē Jauniešu Jaungada tikšanos. Daudz cilvēku apkārt, pūļu pūļiem, un visi kristieši, visi savējie!
Ihh.... Pat žēl sametās, ka netieku... Bet man citur pasākumā jābūt, otrā Latvijas malā. Vismaz daži kristieši būs arī tur :):):)Lai Jums svētīgs pasākums! Lai visā Latvijā atskan Jūsu slavēšana un atspīd Jūsu gaisma!21.07.2009 - 08:41 #
Tēma slēgta
Šai tēmai vairs nevar pievienot ierakstus.