Pesimistiska nots tāpēc, lai jūs sāktu runāt.Man putniņš bija atnesis ziņu ,ka bija super
Dīvaini jautājumi — (154 posts) (21 voices)
-
12.04.2007 - 04:37 #
-
Vai tad kādu bildīti nevrētu ievietot no abiem paskumiem, cietumā laikam nedriskt foto taisit, bet kada grupas bilde varbut ir? Lai zin kas tut un kad bija.
Tik nevajg visu CD likt, nu var ielikt, lai katrs panem kas vajadzigs un tad atstat vestures bildes tikai.12.04.2007 - 07:29 # -
:thumb: Super, super!!! Liels prieks par izdošanos!
Paldies par jūsu kalpošanu!Malači! Paldies Tev Dievs! Paldies kalpotājiem!
12.04.2007 - 08:19 # -
Šeit gan vairāk runa par basketbola pasākumu
Bet par bildēm laikam jāinteresējas pie Aivara, jo fotogrāfēts tika nudien daudz.12.04.2007 - 09:45 # -
Jā no manas puses atsauksmes ir lieliskas, šī diena tiešām tika izlieta Dievam par godu, man prieks, ka varēju satvert Dieva izlieto spēku šajā dienā. lieldienu augšām celšanās spēku, kas nāk pār visiem ticīgajiem. Jutos labi un arī izdevās gan basketbols, gan ludziņa cietumā un liecības cietumā. Par skaņu basketbola hallē. Es aizrā'diju skaņu vecim par to, ka neko dzirdēt nevar, viņš man iedeva austiņas un tiešām tajās balsi varēja dzirdēt, vēl atrauca man ir labi un viss, teicu lai neapvainojas. Ieteica pieiet pie tumbām, piegāju un tad jau varēja labāk dzirdēt, varbūt vajadzēja lūgt lai noliek klusāk. Bet viss šis pasākums bija izdevies. Slava Tev Dievs! Tā pat arī cietumā meitenes tik auzrunātas un bija daudz vieglāk jo pirmoreiz pretestība bija lielāka, šoreiz lūgšanas, as bija lūgtas iesākot jau no pirmā mēģinājuma Tēvs bija uzklausījis!
Materriāli varētu būt pie mācītāja Inga. Daži video, kā mēs klausāmies Āķi. Un bildes protams pie Aivara Lodes. Ja būs iespēams dabūt disku, varu ielikt mājas lapā. Man jau arī interesē tie video, gan ko filmēja snake, gan Ingus. KBBK ><>Jērs padevās nāvē un mūsu grēkus uzņēmās! Paldies Aba, ka sūtīji Viņu Pasaulē! Āmen , Alelujā <><13.04.2007 - 18:21 # -
Atsauksme par II Lieldienām.
"Dari to par godu Jēzum"Jāatzīst ka izdevās forš pasākums. Priecājos ka šis pasākums uzsākās ar slavēšanu un mācītāju uzrunu, tad tas jau pašā būtībā atšķīra šo basketbola spēli no vienkāršas spēles. Pats arī piedalījos basī un kā izrādījās dabūjām 1. vietu. Tas bij pārsteigums. Īstenībā tā īsti nebiju gribējis spēlēt basi, domāju ka varbūt izdosies izšļūkt rezervistos, bet rezervistu mūsu komandai nebija. Cik tur basim biju trenējies nebiju sajūsmā par savu sniegumu un negribējās izgāsties. Vēl daži pārsteigumi: *Pēc spēles Ingus atzinās ka bij lūdzis par precīziem metieniem;*karsējmeitenes arī bij iegūldījušas savu artavu Dieva priekšā. Nu, nu, nu te jau parādās citi spēki... Forši baskitboliste Ilze uzstājās. Sākumā likās ko viņa tur stāsta, un kādēļ tas vajadzīgs, jo mēs taču visi esam ticīgi, tā man šķita. Bet šova turpinājumā un stāstījumā, domas mainījās. Sapratu ka tiešām tas ir labs veids, kā pasludināt labo vēsti un tas labi viss kopā sasaucās un izkatījās! Apbalvošanā tāds pozitīvais momnts ko ievēroju bij par ģertrūdiešiem. Kad Ģertrūdes komndu apbalvoja vai ģertr. draudzi foršais moments bij ka saskrēja visi šie draudzes locekļi vienā barā vienkopus un priecājās. Nu un tās arī bij pašas beigas. Vēl tur dalīja atlikušos diplomus līdzjutājiem (protams tie bij bez vietām).Tālāk sekoja misija uz #.....13.04.2007 - 20:35 # -
Dziedošie un ceļojošie Jāņa draudzes koristi- kur ir bildes?
Kur radošā atskaite? Vai Itālijas karstumā visi foto aparāti izkusa?
19.08.2007 - 18:52 # -
Vai man kā kārtīgam nodokļu (10-tās tiesas) maksātājam ir tiesības zināt kā tiek izlietota mana nauda? kāpēc man būtu jāmeklē draudzes kora ceļojums bildes kaut kur draugos? Kur skatās mācītāji?! Bildes nav pat baznīcā pie sienas! esmu nikna :-/ Rakstīšu protestu
lai citreiz šādiem braucieniem naudu nedod, jo citi fotogrāfi arī kaut kādos portālos ievietojuši bildes, tikai šeit nevienas nav , tas nav godīgi!!!
3.09.2007 - 19:09 # -
mācītāji skatās skatās un neredz tās bildes..
Nu vismaz kaut kādu atskaiti jau laikam vajadzetu ielikt - pa dienām un pa pilsētām, lai redz ģeogrāfiju un hronoloģiju, un kur dziedājat. Kopbildes noteikti, jo tās var izmantot citur. Es jau saprotu, ka katrs sabildējis Anniņu ar Pēterīti un tad liekas ko tad es te publicēšu tās savas bildes...p.s.draudzes pabalsts braucienam jau bija tīri simbolisks, kāda 10 daļa4.09.2007 - 06:37 # -
.draudzes pabalsts braucienam jau bija tīri simbolisks, kāda 10 daļa
Nu, re vispareizi 10 -daļane jau tas svarīgākais ,bet attieksme, kad prasu tad atbild var redzēt tur un tur, it kā nebūtu nekādas saistības ar draudzi un mājas lapu :O
4.09.2007 - 10:39 # -
Godīgi atskaitos... esmu ceļā uz to, lai diakonijas nometnes bildes parādītos arī šajā lapā.
Admin, vai ne?!Kā teiktu V.Pūks: "Driz naks"
4.09.2007 - 13:14 # -
Mans "uzbrauciens "jau attiecās tieši uz kora braucienu, jo ne jau tikai Admins sūtija skatīties uz citu lapu, viņam tika kā malējam, ja būtu vienīgais, mīļi palūgtu laboties
Nu protams diakoniem vairāk laika, bet ne jau visiem viņiem ir internets un tās "tantiņas", kas jums mīļi pasniedz svētdienas rītos dziesmugrāmatas arī ir pelnījušas vismaz bildes redzēt.4.09.2007 - 15:43 # -
vai kāds var pateikt, vai kautkur Bībelē ir kādam iedots vārds "No Dieva izlūgtais/izlūgts" vai kautkas tuvu tam?
Itkā Samuēls, bet vai tas ir pareizi vai ir vēl kautkas.paldies jau iepriekš.20.09.2007 - 08:53 # -
Lūdzu izglītot nezinīti! Lasu Diakonijas vēstīs par mūsu kora braucienu uz Itāliju, un tur lasu, ka Romā ir kāpnes, pa kurām Jēzus Kristus ir gājis pie Poncija Pilāta. Kad un kā tās kāpnes nokļuva Romā? :O
6.10.2007 - 14:41 # -
droši vien tad pat, kad Kristus krusta gabali tika izkaisīti pa visu Eiropu un asinis mazos trauciņos tāpat.
6.10.2007 - 17:55 #
Tēma slēgta
Šai tēmai vairs nevar pievienot ierakstus.