Varbūt mājas lapā varētu ielikt vairāk bildes, lai tā dzīvīgāk un personīgāk izskatās.
Iespējamie uzlabojumi — (29 posts) (10 voices)
-
5.04.2006 - 13:07 #
-
es pat teiktu, ka varbūt varētu palielināt lietotāja bildes izmēru, jo tik mazās bildēs neko vairs nevar saprast. varbūt varētu tā, ka var pievienot drusku lielāku, bet tā tiks samazināta(zoom, nevis shrink) līdz pieļaujamajam izmēram.
5.04.2006 - 13:45 # -
Kad raada atteelus galerijaa, nosaukums it kaa paraadaas zem katras bildes, bet taa kaa zem nosaukuma uzreiz seko naakamaa bilde, tad izskataas, ka nosaukums attiecas nevis uz bildi virs nosaukuma, bet zem taa.
Veel buutu jauki, ja vareetu spiest "next", staigaajot pa galerijaam, lai nav no katras bildes jaaiet atpakalj uz galeriju un jaaklikshkjina uz naakamaas bildes.12.04.2006 - 19:08 # -
būtu jauki, ja būtu jauki.. laika nav to visu darīt.. vēlāk vēlāk vēlāk..
12.04.2006 - 19:56 # -
Uzspiežot uz saiti SĀKUMS, tieku atmests uz pašu sākumu, parādot vēlreiz ielogošanās lauciņus, lai gan ielogojies jau esmu!
18.04.2006 - 06:38 # -
Tas nav nāvīgi
jo tu netiec izmests pavisam ārā... vari atkal iet uz to lapu, kas tevi iznteresē un parādīsies, ka esi Pupalaks.Vari arī uzsist uz F5 un viss nostājas savā vietā.Adminim tas ir zināms, vienu brīdi tā kā bij pazudis šis kāzuss, bet nu atkal ir.18.04.2006 - 07:33 # -
Bildes ir jau pievienotas pa vidu publikācijām, kā tas redzams pie Jūdas ev. Tieši tā ir viena no jaunajām skaistajām lapas iespējām. Nav nemaz sarežģīti, zem publikācijas rāmīša ir iespēja pievienot failus, tādā pat veidā tiek pievienoti arī sprediķu audio ieraksti.
Būtu jau nu labi, ka daudzi cilveki atzītu šo vietu par sev svarīgu un nāktu ar savām domām, laiku, idejām. Lai būtu kopā tie, kuriem negribas visu laiku runāt par jēlībām un tukšībām.Datoriķiem varētu būt atsevišķa sadaļa - admini - atver tādu, kur JŪS VISI B) PAŠI varat sēdēt un spriest par saviem pikseļiem un kas jums tur vēl ir...18.04.2006 - 07:57 # -
Izskatās, ka beidzot mājas lapa ir iegājusi normālās sliedēs un vecā lapa ir labi aizmirsta! Lielākā daļa problēmu novērstu un ir iestājies zināms miers. Arī cilvēki apraduši un regulāri apgrozās izmantojot savas tiesības piesviest kādu komentu vai jaunu diskusiju!!!
Tiešām prieks!!!!26.09.2006 - 11:33 # -
Par tām bildēm varētu padomāt, mēģināšu ko darīt un ielikt kādu vasaras piedzīvojumu bildi iz jauniešiem.
26.09.2006 - 12:40 # -
Bilžu MB lielums ir adminim jāskatās, jo tādēl jau arī spred vairs nav, ka esam parsnieguši 7x savus apmērus. Bildes arī aiņem lielu apjomu un, piedodiet, pašalaik tur ir kā privātā albūmā, kas nu bijis, tas salikts. Bet bildes visvairāk skatās cilvēki, kas ienāk pirmo reizi, tām ir jādod ieskats par draudzes dzīvi, notikumiem utt. Tas nozīmē, ka prasās pēc redaktora darba. Tāda amata mums nav. Vismaz kāds iesākums, kur ir viss saprotams, un tad tālāk var likt aktuālās bildes - kā mēs gājām pārgājienā, kuras pēc mēneša ieliek citā arhīvā. Citādi degošā būdiņa būs vienīgais mūsu prieks uz ilgu laiku.
26.09.2006 - 12:49 # -
Vispār es tā domāju par to lietu, ka Juris visu laiku, kur vien iespējams, visiem atgādina par http://www.janabaznica.lv - ka vajag nākt, skatīties un uzturēties te.
Un laikam jau sludina tā tāpēc, ka maz nāk, skatās un runājas.Es domāju, ka iemesls tam varētu būt tas, ka svešajiem (nosacīti) ir grūti un varbūt neinteresanti iebraukt mūsu šaurā loka sarunās, kur visur baigie konteksti un aizkadra informācijas.Respektīvi - liekot uzsvaru uz forumu kā galveno piesaistes lietu, jaunus biežos apmeklētajus nedabūt.Ienāk jauns apmeklētājs - paskatās - ā nu viņiem te savas sarunas, ko tad es tur pa vidu bāzīšos. (Pašam man tā bija sākumā, bet nu tā ka mans otrais vārds ir nekaunība :D, tad ielauzos slēgtajā diskutētāju pulciņā.)28.09.2006 - 15:41 # -
Un šī lieta laikam iet kontekstā ar jautājumu - kā lai vispār kristīgo draudzi padara interesantāku mūsdienu modernajam jaunietim ar nošļukušajām biksēm un eminemu ausīs.
Bet varbūt to vispār nevajag?28.09.2006 - 15:44 # -
Eh, ka mani šodien uz bazaaru velk.
Es par to kristīgās draudzes interesantumu.Man šajā kontekstā atausa atmiņā pagājušā gada ziemassvētku Dievkalpojums, kur glīto un sapucēto (nu to "Es esmu kristietis, eju uz baznīcu. vienreizgadāziemassvētkosvarbūtjapatelevizorunekointeresantunerāda) ļaužu vidū sēdēja arī glīts un sapucēts (bija tīra ādas jaka un svaigi iestīvināta grebene) Rīgas slavenākais panks Peksis.Tad gan es nodomāju - redz, kā tomēr var vēl arī šņabja, pankroka un narkotiku lieli cienītāji līdz baznīcai atnākt.Taisnības labad gan jāsaka, ka nosēdeja viņš tikai līdz Dievkalpojuma pusei.28.09.2006 - 15:48 # -
Vēl taisnības labad jāsaka, ka man arī ļoti patīk pankroks un es zinu, kā garšo šņabis (par narkotikām gan es pilnīgi neko pozitīvu nevaru pateikt).
28.09.2006 - 15:53 # -
Reini, pusaudzim taas noshljukushaas bikses vajag novilkt un iznjemt Eminemu no ausiim, bazniicu gan nevajag mainiit. Nedomaaju tieshaa noziimee vilkt bikses nost, bet visai sabiedriibai kopumaa vajadzeetu pusaudzhus izgliitot, nevis laist, lai peld pa suudu straumi uz leju. Visi kaadreiz ir bijushi pusaudzhi, bet tas, vai taads pusaudzis progresee vai regresee ir audzinaashanas jautaajums.
Bet bazniicu mainiit nevajag, citaadi buus kaa Zviedrijaa, kur Dieva klaatbuutne vairs bazniicaas nav juutama, taa vietaa naakusi kaut kaada eetika. Eetiku vajag pusaudzim skolaa maaciit, bet nevis bazniicaa, tad arii viss buus savaa vietaa - pusaudzis augs gudriibaa un praataa un naaks uz bazniicu pats, nebuus ar Eminemu jaavilina slazdaa.28.09.2006 - 16:51 #
Atbildēt »
Jums jāpiesakās, lai publicētu ierakstus.