Peksis gribēja sievu apņemt, bij tāda lieta, bet kaut kas pajuka.
Iespējamie uzlabojumi — (26 posts) (10 voices)
-
28.09.2006 - 18:25 #
-
Vai tad to taa driikst izpaust?..
28.09.2006 - 18:51 # -
Es jau nezinu īsti vai tas bija Peksis, bet bij viens tāds, dikti varōnīgs, teicu, lai tik nāk uz mācībam, solījās, ka viss būs OK. NU te laikam būs bijis arī Ziemassvētkos...
28.09.2006 - 19:57 # -
Ieteiktu ielikt paraugus atļautajiem kodiem, skat. zemāk:
"Atļautais HTML: BBcode a blockquote code em strong ul ol li font strike center u hr img. Kodu iespējams ievietot starp ( ` ) zīmēm."
Lai parasts mirstīgais saprastu kas jādara lai ieliktu linku vai attēlu pie sava komentāra.
25.02.2011 - 19:01 # -
Man nezidodas izlogoties caur Atslēgties , vienīgi tad ja eju caur Rediģēt profilu un tad atvienojos... Nezinu vai tam tā jābūt, bet kaut kā ir dīvaini...
Par to forumu un diskutēšanu- nu nav te diez ko aktīvi, man tāda sajūta, ka te diskutē tikai te, kas vēl nav atklājuši lelb.lv forumu...
tur tomēr to dikustētāju vairāk un ja ieraksta kautko nebūs jāgaida mēnesi kad kāds apskatīsies un atbildēs, turklāt būs daudzveidīgas atbildes, nevis teiksim"jārunā par to ar mācītāju", un viss...:) Tā kā es nedomāju , ka janabaznicas.lv galvenā vērtība ir forums, tam droši vien tā arī nav jābūt ...
3.03.2011 - 09:23 # -
hrosvita, ja galvenais ir parunāties, tad var iet uz ielas un runāt, ja vēlies runāt ar daudz maz zināmiem cilvēkiem, varbūt par draugiem, tad iesi pie draugiem ciemos un runāsi. katram savs.
3.03.2011 - 12:13 # -
Jā, forumā spiežot "Atslēgties", izlogošanās nenotiek
Jāiet uz galveno lapu.
3.03.2011 - 12:15 # -
jā, tā, ir admin, ejam runājam ar cilvēkiem , priekškam šādas virtuālas diskusijas...
3.03.2011 - 15:33 # -
Spiežot uz galerijas tiek pievienota rss barotne nevis atveras bildes, tas pats notiek kad spiež uz bildes, sākuma lapā.
2.08.2011 - 20:46 # -
Kārli, kādā pārlūkprogrammā tas notiek? Kad esi ielogojies, izlogojies? Kas par bildi sākumlapā? "Galeriju", uz kuras spied ir izvēlnē, vai kur citur?
27.08.2011 - 11:25 # -
Tas man notika laukos, lietojot LMT broadband internetu caur "internets telefonā" pakalpojumu, izmantoju mozilla firefox >3.4 uz linux laptopa, vienkārši gribēju paskatīties bildes no riteņbraucieniem, bet man tā vietā piedāvāja pieteikties rss barotnei. Tā bilde, kas bija sākuma lapā toreiz 2.08.2011.g. bet pamēģināju pie parastā Lattelekom tīkla aizgāja, vairs neesmu mēģinājis uz LMT tīkla, ja tiešām ir vajadzība to darīt atraksti, tad jau pamēģīnāšu.
15.09.2011 - 15:54 #
Atbildēt
Jums jāpiesakās, lai publicētu ierakstus.