Kā jau esmu dzirdējis ka piekdienās i jauniešu vakari!
Es vēlējos uzziināt kas tur notiekas, ko apspriež u.t.t.t.t.tKas notiek jauniešu sanākšanā? — (32 posts) (12 voices)
-
24.09.2006 - 17:49 #
-
Un vēl jautājums- kā šajos vakaros izprot jēdzienu jaunietis? Vai es savos divdesmit neesmu par vecu? Gribētos aktīvāk piedalīties draudzes dzīvē, ja jau sākts īet šo ceļu. Vai varbūt tomēr orientēties uz Bībeles stundām?
24.09.2006 - 19:05 # -
savos divdesmit noteikti esi jauniete/-is.
cik spēju atcerēties, tad Bībeles stundas bija ceturtdienās, kas tev netraucē apmeklēt arī jauniešu vakarus... vēl jau ir arī koris, svētdienas skola, diakonija.. varbūt vēl kaut ko piemirsu...
24.09.2006 - 20:14 # -
EEE!!! Uztaisam varbut ar macitaja Jura Zarina svetibu Jana baznica vienu jauniesu sanaksanu - kas mes se esam. es labprat aizietu. Macitaj? Parejie? Pieesot konchas pilnu vederu un uzdzertu kadu burbuljudeni!
Par?Pret?Atturas?http://www.myspace.com/aakjis24.09.2006 - 21:38 # -
Tev tik konchas praataa.. Zobi bojaajas. No burbuoludens veders bojajas.
NU bet citadi jau sen tiek runats, ka vajadzetu, bet tie, kam bailes par saviem zobiem u vederiem, ciikst, ka nekas nesanaks. NU tad ies maajaas, ja nesanaaks. Kas tur ko baidities? ta nu liela skade, apedis pats savas konchasPiektdien ir izzinots 19.00 jauniesu vakars.Liecibu vakarsPar cik macitaja uzraudziba jums nav vajadziga (nu ta ka lai nebutu nekadu sudzibu!), tad domaju, ka viss sakrit un var notikt.24.09.2006 - 22:57 # -
Sarunats - tatad septinjos piektdien..
http://www.myspace.com/aakjis24.09.2006 - 23:54 # -
juris says: Par cik macitaja uzraudziba jums nav vajadziga (nu ta ka lai nebutu nekadu sudzibu!), tad domaju, ka viss sakrit un var notikt.
Ir vajadzīga, vajadzīga no abām pusēm, i no mācītāja, i no jauniešiem. Laiks tika pārcelts, jo daudziem no mums, kas nāk, darbs beidzas ap 7ņiem (tai skaitā arī man) un nekādīgi netiekam uz tiem 18.15, citādi sanāk aiz durvīm gaidīt, īpaši kad nebūs jauniesvētāmie.Domājams ka jauniešu vakari un tā jauniešu sanākšana būtu neatkarīga viena no otras. To varētu kā tādu vienreizēju pasākumu uztaisīt, turpretī jauniešu vakari ir regulāri. UN šo5dien jauniešu vakarā ir tas liecību vakars, var paņemt līdz kādu našķi.Āķi, varbūt padomā cītīgāk, jo mēs tur dziedam contry un visi esam amatieri, kā nu mums sanāk, tā sanāk. (Priecīgu devēju Dievs mīl, tā teikti, kaķkorī vai uz skatuves.)
Kas attiecas uz vecumu - nu atnāc vienu reizi un apsakties, vai atradīsi sev kādu domu biedru. Turklāt drīz jau būs arī veco jauniešu vakari, ko toms bīda (vēl pamazām, bet kaut kas otiek), tur arī varēs kaut ko sev gūt. Nav jau tādas definīcijas, kas un cik vecs iederas jauniešos. Jāatnāk, jāpaskatās un tas kā Dievs vadīs tā būs. Ar svētību!
25.09.2006 - 07:52 # -
Un kas ir "liecību vakars"?
p.s. es zinu, ka viens neizslēdz otru... bet koris tiešām mani negaida. Jo visas dzismas bigu beigās man sanāk vienā meliņā...25.09.2006 - 14:35 # -
es par
25.09.2006 - 16:38 # -
Liecību vakars ir vakars ar slavēšanu un liecībām pie tējas uhn kāda našķa! Šis vakars izpaužas tā, ka tiek uzaicināti cilvēki, kam ir ko teikt, kā Dievs ir pagodinājies viņu dzīvē, tiek dota iespēja liecināt arī visiem pārējiem, kas atnākuši un kam ir ko teikt.
Vēl nezinu, tā meitene nav devusi skaidru atbildi, bet būs liecība no Anglijā pieredzētā un vēl kāda nopietna lieta, ko viņa vēlas pateikt mums. (Tā nav intriga, es pati nezinu, ko viņa grib teikt.)Vai atbildēju uz tavu jautājumu?25.09.2006 - 17:03 # -
Ja runā pēc defincijas jaunietis i
no 12-25, bet tas i tikkai skaitļots, jo piemēram 35 gadīgs ar jūtas kā jaunietis!20 gados cilvēks i vēēl jaunietis!:)Labāk oriientēties ganuz Bībeles stundāmgan uz jauniešu sanākšanu gan vēl uz kori!Vajadzēs man aiziet piekdien uz jauniešu vakaru!URĀĀĀĀ:)Ka tagad sākas 19.00 jo uz 18.15 es nepaspētu!Ne komentāri, ne klusumi tik skaļas balsiss!:)25.09.2006 - 18:31 # -
Tie, kas vēlas kopā ar citiem "rakt" Bībeli dziļāk, ir aicināti uz Bībeles studiju grupu. Būs Marka evaņģēlija lasīšana, diskusijas, lūgšanas un varbūt arī kādas mazāk nopietnas izdarības.
Tikšanās būs reizi nedēļā līdz pat vasarai. Pirmā tikšanās būs (vēl nav precīzi zināms, bet 3. oktobra nedēļā, tā pat arī vieta pagaidām nav zināma) Aicināti tie, kam ap 30 ± 5 gadi, un tie, kas jūtas piederīgi šim vecumam. Tiem, kam ir interese, jāpierakstās uz lapiņas pie ziņojumu dēļa (pie baznīcas ieejas), jo dalībnieku skaits ir ierobežots (10), un jāatstāj savi kontakti, lai varētu saņemt jaunumus par vietām un laikiem.Lapiņa vēl pie dēļa nebūs, bet pieteikties jau var sākt šeit pat.27.09.2006 - 14:37 # -
Šeit var pieteikties tikai tad, ja paralēli uz lapiņas, citādi var izveidoties atšķirīgi saraxti un bišķi rasties jūklis. Drīzāk tad var pieteikties man uz meilu - "tomsgr (at) inbox punkts el vē", un es ieraxtīšu lapiņā.
27.09.2006 - 15:37 # -
5dien 6, oktobrī jauniešu vakarā Lūgšanu šķēršļi un vēlreiz atkārtosim lūgšanas svētības.
Atgādinu, ka tiekamies jaunā laikā 19tos, ieeja no Jāņa ielas 7. Visi mīļi gaidīti!P.s. Neaizmirstiet izpildīt mājas darbu, ko pagājušo reizi uzdevu!P.S.S. Šovakar ēdīsim torti!
ņam, ņam! Paldies, Tēti!
6.10.2006 - 07:58 # -
Veseli ēduši, Milzīt! Lai tev labi garšo! :thumb:
6.10.2006 - 09:56 #
Tēma slēgta
Šai tēmai vairs nevar pievienot ierakstus.