He, he. Tad tev būs jānāk uz visām reizēm un jābalso par šo filmu.
Kinovakari — (26 posts) (12 voices)
-
11.11.2011 - 06:13 #
-
Jā, jā admin.
Līdz es visiem apniktu un to filmu beidzot izvēlētos.
Tomēr priekšlikums - varbūt, šo filmu varētu skatīties nākamājā kino vakarā? (Un saaicināt daudz, daudz cilvēku). Pēc noskatīšanās Valmierā, man bija tāda doma, ka gribētu, lai to redz cilvēki manā draudze. Bet tas tā arī palika tikai domu līmenī. Tagad ir tāda iespēja!11.11.2011 - 08:23 # -
Kā jau iepriekš tiku teicis, skatīsimies arī filmas par kurām iepriekš tiks izziņots un kuras īpaši gribēs redzēt. Filma, ko piedāvā lifrei varētu būt viena no tām. Ja lifrei ir gatava atvest 20 skatītājus, tad šo filmu mēs skatīsimies decembri! Jautājums ir, ko pati lifrei par šādu priekšlikumu domā?
12.11.2011 - 11:52 # -
Tas par 20 cilvēkiem ir taču joks, vai ne? Izreklamēt un aicināt varu, bet atsaukšanās jau ir atkarīga no Dieva!
12.11.2011 - 16:04 # -
Nu... es varētu izlikties, ka neesmu lasījusi visu šo garo sarunu un būt par vienu no 20 lifrei aicinātajiem.
Bet, ja godīgi, tad "Perfect stranger" mani arī interesē jau kopš Valmieras Baznīcas dienām, kad filmu neredzēju, bet dzirdēju ļoti, ļoti iedvesmojošas un ieintriģējošas atsauksmes.
Uzminiet gan, no kā!
13.11.2011 - 17:51 # -
Par to, kam ir filmas mājās. Daudzas no augstāk minētajām filmām atrodas Jāņa un Agates Blūmiņu mājas kolekcijā, viņiem ir arī daudzas citas arī Luterāņu Stundā iegādātas! (man ir viņu telefoni....)
13.11.2011 - 22:27 # -
"The Perfect Stranger", manuprāt, ir arī mācītāja Ingus kolekcijā, skatījāmies, iesākot Alfu. "Salda" filma. Ideja laba, bet izpildījums amatieru video līmenī.
Tai ir arī turpinājums - pēc 10 gadiem, kurā galvenā varone ir pirmās filmas varones meita (vissvarīgākais, " visgalvenākais" varonis, protams, ir Dievs):
" Another perfect Stranger",2007 . http://www.imdb.com/title/tt0902253/Vēl varu ieteikt 2011. gada filmu "The Sunset Limited", kur pusotras stundas garumā par ticību un neticību, dzīvību un nāvi diskutē divi aktieri Samuel L. Jackson un Tommy Lee Jones (kurš arī režisors).
http://www.imdb.com/title/tt1510938/14.11.2011 - 21:40 # -
Nākamais kino vakars draudzes namā 1. decembrī, ceturtdien, plkst. 19.00. Visi tiek sirsnīgi aicināti!
20.11.2011 - 12:21 # -
Man tāds dīvaināks jautājums - ja filmu vakarā ietilps sadraudzība, cik ilgi tas pasākums iet? Ne jau tāpēc, ka man sava laika žēl, bet autobusu saraks nav pierunājams mainīties man ērtākā veidā.... Ideja par filmu vakaru kā tādu man ļoti patīk, bet redz šaubas rada tie praktiskie apsvērumi.
11.12.2011 - 19:37 # -
Sadraudzība nav tāds ļoti organizēts pasākums ar noteiktu beigu laiku. Viss notiek ļoti brīvi, draudzējamies, pļāpājam, cik nu kuram ir laiks un vēlēšanās. Tā kā noteikti var doties prom tad, kad tas autobuss iet.
12.12.2011 - 07:57 # -
Sveiki!
Varbūt noder, varbūt Ziemassvētkos gribas kādu filmu... " Dzīvības koks" . Te ir treileris un apraksts.
http://tv.delfi.lv/video/eUsyAqQd/18.12.2011 - 17:52 #
Atbildēt
Jums jāpiesakās, lai publicētu ierakstus.