* Man tomēr tāpat labāk patīk doma ka maniem nodokļiem ir jēga nevis ka viņi pazūd Rīgas domes neizmērojamajā bardakā.
* Ja nestudē, tad strādā, un tā kā pilnu uzmanību var veltīt karjerai, tad var tikt pie dienesta dzīvokļa. Ja mazāk strādā, tad jāmeklē otrs un jātaisa ligzda par kredītu.Kredīts — (48 posts) (15 voices)
-
21.02.2007 - 10:12 #
-
AA, un par likviditāti - to jau bancinieki mums visiem grib iegalvot. Šodien, rīt un parīt likvīds, bet aizparīt jau zem ūdens, jo ledus izkusis Antarktikā - vot i iestāsti zivīm, ka viņām tavs dzīvoklis jāpērk. (=
21.02.2007 - 10:16 # -
Tu būsi pirmais manu draugu un paziņu lokā, kas tādā gadījumā ir saņēmis dienesta dzīvokli, lai veicas!
When a heart is broken there is nothing to break21.02.2007 - 10:45 # -
Saki, Jurz, kur strādājot dod dienesta mitekļus, lai varu pārkvalificēties.
21.02.2007 - 11:05 # -
Minx - i ne tuvu nebūšu pirmais, kas dzīvojies dienesta dzīvoklī/mājā. Padomā labi - ne viens vien no mūsu kopīgiem 'paziņām' dzīvo dienesta dzīvokļos.
Iuse - IT sfērā dienesta dzīvokli var dabūt - sāc nu pārkvalificēties, ja Tavā sfērā tas ir izslēgts.21.02.2007 - 11:48 # -
Jā, es ar lasu, lasu un brīnos, kur mūsu laikos dod dienesta dzīvokļus ????????????????????????????? Nu padalies lūdzu ar tautu ...
21.02.2007 - 11:56 # -
nu bet tieša atkarība no darba arī nav labi - pie darba maiņas arī dzīvoklis jāmaina - slikti
21.02.2007 - 13:27 # -
Nu ja dabūji vienu dienesta, tad dabūsi arī otru, tā ka tas menuprāt nav īpašs ierobežojums. Savukārt ja ir dzīvoklis personīgais, tad gribot negribot darba vietu jāmeklē netālu - tas jau ir ierobežojums.
21.02.2007 - 13:33 # -
nu pārbraukt diez vai kādam šausmīgi patīk... pie tam ir jau arī tāda lieta kā mašīna, ja darbs tālāk..
21.02.2007 - 13:58 # -
jurz, krāpt valsti un melot par to, ka dzīvo pie vecmāmiņas Latgalē!!!!!!!! tas lūk NAV kristieša cienīgi!!!!!!!!!! un malot lai dzīvotu kojās? tur tak nav nekāda dzīve! es tomēr esmu latviete, negribu kopēju saimniecību ar citiem cilvēkiem! mums tās viensētas populārākas, nevis sādžas!
21.02.2007 - 15:08 # -
hmz, vai nu nedomājas labi, vai nu arī neesmu informēta, ka kāds mitinās dienesta.. :s Tad jau labi, ka ir, kas mitinās.
21.02.2007 - 16:55 # -
hmz, ņu tad vai nu man nedomājas labi, vai arī neesmu lietas kursā, kur dzīvo 'paziņas'.. :s Tad jau nav tik bezcerīgi; vnk māksliniekiem 'nespīd'.
21.02.2007 - 17:18 # -
hmz, ņu tad vai nu man nedomājas labi, vai arī neesmu lietas kursā, kur dzīvo 'paziņas'.. :s Tad jau nav tik bezcerīgi; vnk māksliniekiem 'nespīd'.
When a heart is broken there is nothing to break21.02.2007 - 17:19 # -
Nē, ir tāda lieta kā tramvajs, ja darbs ir tālāk.
Jurz, nezini, kur strādājot, dod gan mašīnu, gan dzīvokli? Ja nu sāku pārkvalificēties, tad ta pamatīgi.21.02.2007 - 21:32 # -
Iuse - gribu zināt ar kuru tranvaju var aizbraukt, piemēram, uz Valmieru.
Minx - divi(mani neskaitot) no sešiem 'vecajiem' jauniešu vadītājiem pastāvīgi dzīvo dienesta.Avei - kursu uz gada burtkalpīgākā mietpilsoņa balvu esi uzņēmusi pareizu.
BET atgriežoties pie kredītiem - kāds tur tas latu bors smuki ir palēcies. Avīzē bija minēts ka piemēram 50k Ls kredītam to dažu procentu lēciens nozīmē 150Ls palielinājumu maksājumam. Protams var pāriet no Ls uz eur kredītu, bat tad uzreiz jāmaksā par pāreju + jānopērk tie 50k eur. Koroče grozies kā gribi - vai nu maksā kādus 700Ls bankai uzreiz, vai arī lēnītēm. Un tie ir tikai kādi pirmie 5 gadi latvju tautas pieredzē ar dzīvošanu uz kredītiem.
22.02.2007 - 08:39 #
Tēma slēgta
Šai tēmai vairs nevar pievienot ierakstus.