JA viens ir iesvētīts, bet otrs nav , kāpēc viņi nevar laulāties baznīcā!? Cilvēks strādā 6dienas un 7dienas, viņam nav laika iet šīs iesvētības!
Laulības baznīcā!? — (17 posts) (7 voices)
-
4.03.2007 - 12:28 #
-
ja grib laulāties, lai atrod laiku.
4.03.2007 - 20:36 # -
Baznīcā laulājas draudzes locekļi.
4.03.2007 - 21:51 # -
Ļubiš lauļātīs, ļubī uz iesvētībām atnākt.
5.03.2007 - 07:06 # -
Bet ja viens ir katolis un otrs ir luterānis, viņi jau nepieder pie vienas draudzes!!!! Vai to vērā neņem!???
5.03.2007 - 16:09 # -
aiii.. šie jautājumi jau n-tās reizes tirzāti...
5.03.2007 - 21:25 # -
Taisnība Admin, šie jautājumi tirzāti daudz, bet es tikko mēģināju atrast atbildes uz tiem sadaļā Laulības, tās nav vienkārši atrodamas.Tādat vaina ir arī Ml.Nāk pavasaris un vasara, laulibu laiks,varbūt atbildes uz "klasikajiem " jautājumiem vajadzētu kaut kā īpaši izcelt
6.03.2007 - 05:11 # -
Šeit ne tik daudz atbildes tiek prasītas, jautājums ir Kāpēc nevar? Drīzāk prasība, nevis jautājums.Bet mēs te visa pamatā liekam ticību, caur to arī nāk visas atbildes.
Ja nevar saprast no luterāņu mācītāja, tad jāiet pie savas katoļu draudzes priestera.6.03.2007 - 07:42 # -
vai tik te nebriest kažas?
vai ta' pats, vai?
6.03.2007 - 11:59 # -
Neviens tomēr neatbildēja uz manis uzdoto jautājumu!!!!
Bet ja viens ir katolis un otrs ir luterānis, viņi jau nepieder pie vienas draudzes!!!! Vai to vērā neņem!???6.03.2007 - 16:52 # -
Draugs, ej un runā savā draudzē ar savu mācītāju vai ar savu katoļu priesteri!
Neviens svešu cilvēku nelaulā!Un internetā uz tik personīgu jautājumu atbildi nevar dot! Tas jau nav dzimtsaraksts, kur notiek ceremonija!Tiek ņemtas vērā topošās ģimenes intereses (kur tiks apmeklēti dievkalpojumi), viņu bērnu intereses (kristības, svētdienas skola)!6.03.2007 - 17:17 # -
Pirmkārt, man nav sava katoļu priestera!=D
Tad sanāk tā, ka ir jāmaina ticība, lai katolis varētu laulāties luterāņu baznīcā, jo kā Jūs teicāt, Jūs citējot:"Neviens svešu cilvēku nelaulā!" Svešs cilvēks cik saprotu ir tas ,kas nepieder draudzei! Vai tā!?6.03.2007 - 21:27 # -
nu bet kā tad dzīvos tāda ģimene, vienu svētdienu uz katoļu baznīcu, otru uz luterāņu? vai arī nekur? ja iet, tad iet uz vienu. a ja nekur un laulības ir tik kā skaists pasākums draugiem un ģimenei, tad kāda starpība, kurš maina "ticību"?
6.03.2007 - 23:15 # -
Tik tiešām svešs ir tas, kas nepieder draudzei.Tā kā laulībām baznīcā ir arī juridisks spēks, tad baznīcai jāievēro visi tie noteikumi, kas pieņemti vienojoties ar valsti.Bet par tiem sīkāk vari tikai uzzināt griežoties pie mācītāja tajā draudzē , kurai viens no jums piederat.
Laulība baznīcā nav tikai skaista cermonija , ko es gribu, bet tie citi ir izdomājuši visādus ,manuprāt, muļķīgus noteikumus. tā nu tas ir ... Un ja gribat saņemt Dieva svētību savai turpmākai dzīvei, tad vispirms jāatzīst, ka Dievs ir Kungs manai dzīvei, un es pakļaujos Viņa iedibinātai kārtībai nevis diktēju savus notiekumus.7.03.2007 - 05:07 # -
Es te tā bišku ne pa tēmu - iesaku likt vairāk izsaukuma zīmes pie argumentiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tas bez šaubām izskatās pārliecinošāk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Un jautājumiem izmantot jautājum un izsaukum zīmju nesakarīgu miksli, neviens mani nepārliecinās ka tas nav nepieklājīgi un nestilīgi, vai ne!!?!?!?!?!?????
P.S. Atvainojos par pārspīlējumu, bet nu kaut kā tā tas izskatās no malas - visnotaļ nepieklājīgi un nemaz nevedina uz diskusiju.7.03.2007 - 08:12 #
Tēma slēgta
Šai tēmai vairs nevar pievienot ierakstus.