Sveiki!
Pagājušajā nedēļas nogalē bija Talka Bevuļēnos. Zaiga bija skaistu sarakstiņu izveidojusi ar darāmajiem darbiem. Diemžēl daudz ko nevarējām izdarīt, jo bija diezgan maz strādnieku sabraukuši. Es šoreiz biju, tā bija mana pirmā talka Bevuļēnos. Dažas bildītes var apskatīt galerijā. Pastrādājām un izpriecājāmies kārtīgi (un arī izēdāmies). Iepriekš es nekad nebraucu, jo mašīnas nebija, autobusu satiksme diezgan švaka. Un es tāda kautrīga meitene, nemeklēju nevienu, kurš varbūt brauc un varbūt var paņemt mani līdzi. Bet ja izsludinot talku, kāds būtu pateicis, ka var pieteikties arī tie, kam nav transporta un tie, kam ir, aicināti ziņot par brīvajām vietām, ka varētu tad iedot vienam otra kontaktus, tas mani tad būtu motivējis piedalīties. Un šo talku gandrīz palaidu garām. Jāatzīstas, ka ne visas nedēļas nogales pavadu Rīgā un līdz ar to ne vienmēr esmu Sv. Jāņa draudzē. Un paziņojums, ka neviens nav pieteicies uz talku, mani ļoti izbrīnīja, es par to neko nebiju zinājusi. Man palīdzētu - ja aicinājums uz talku būtu arī bijis mūsu interneta mājas lapā. Un arī pie ziņojumu dēļa varēja būt kāda informācija. Bet kāpēc Tevis šajā vai citā reizē nebija talkā Bevuļēnos? Kas tevi attur turp doties? Varbūt savi lauki, savas mājas, kas jākopj? Kas ir vajadzīgs, lai Tu piedalītos? Varbūt nevēlies braukt dēļ vienas dienas un labāk brauktu uz visu nedēļas nogali?